Neix a Barcelona l'any 1935. Aprèn dibuix i pintura a la "Acadèmia Valls" amb el seu pare, el prestigiós Nolasc Valls. Cursa estudis a l'Escola Masana" i més tard a la "Escola Superior de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona. 

 
Finalitzats els estudis col.labora en diverses exposicions col.lectives. Inicia una etapa de pintures murals com a l'Església Parroquial del Morell (Tarragona), el Convent de Xartres de Barcelona, les Carmelites Descalces de Girona, l'Església Parroquial de Argelaguer (Barcelona), la Capella de Can Bons fills de Balmanya de Pinós ( Lleida), Castellví de la  Mata (Penedès) i Can Massana de Masquefa (Barcelona). 

 
L'any 1977 presenta la primera exposició a la Galeria d'Art Grifé & Escoda de Barcelona, on continua exposant periòdicament fins al moment. 

 
Ha mostrat les seves obres diverses vegades a la Galeria EMECE d'Alcoi, a Barcelona, Figueres, Vitòria, Sant Feliu de Guíxols, Olot, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Girona, València, Manresa, Terrassa, Badalona, Bilbao, Elx, el Vendrell , etc 

 
L'any 1983 exposa a Le Salon de les Nations de París. 

 
Al 1984 entra a formar part de la Société internationale d'Art Figuratif  (SIAF), amb seu a París i Reims, amb la qual exposa a França, Alemanya i els Estats Units. 

 
El 1986, a través de l'ambaixada francesa, exposa al Japó, a les ciutats de Tòquio i Osaka, on continua mostrant les seves pintures regularment. 

 
En els últims anys la seva obra ha estat presentada de nou a la galeria Xipell de Manresa, a la Grifé & Escoda de Barcelona, Gnaccarini Galleria d'Arte a Bologna, "Galeria Menache" a Mèxic DF i a San Miguel de Allende, "Galeria Llahí" a Andorra,"Maison Bleu" a Alcoi," Taller d'en Feliu" a Badalona, i Galeria" Toranto" a Barcelona. 

 
A més de totes aquestes activitats ha combinat el retrat, faceta que continua duent a terme. 

 
Un gran nombre de les seves pintures es troben en col.leccions particulars d' Àustria, Bèlgica, Cuba, França, Espanya, Gran Bretanya, USA, Mèxic, Veneçuela, Suïssa, Andorra, Itàlia i Japó.

>home<